Vriendennetwerk

Samen tegen eenzaamheid

Het vriendennetwerk is een plek waar vrouwen met een migratieachtergrond terecht kunnen voor steun en vriendschap. Sohaila Torabi is zelf als vluchteling naar Nederland gekomen en weet hoe moeilijk het kan zijn om een nieuw leven op te bouwen. Samen met het Buurtteam ondersteunt ze vrouwen om grip te krijgen op hun leven in een vreemd land, met een andere taal en cultuur. Daarbij is er ruimte voor persoonlijke aandacht.

Het vriendennetwerk organiseert regelmatig activiteiten, zoals samen koken of bloemschikken. Zo leer je anderen uit het netwerk kennen in een makkelijke omgeving. Er is een groep in Kanaleneiland, en een in Overvecht.

Sohaila Torabi

Vriendennetwerk

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Hoe kan ik meedoen?

Als je een keer mee wil doen, kan je je aanmelden bij Sohaila. Zij zal eerst persoonlijk contact met je opnemen en samen met jou kijken naar waar je behoefte aan hebt en of het netwerk bij jou past. Het zou bijvoorbeeld zomaar kunnen dat een andere groep beter aansluit bij wat jij zoekt. Vanaf het eerste contact hebben we oog en aandacht voor elkaar.

Contact

Je kan Sohaila bereiken door te bellen of een mail te sturen.

Het Vriendennetwerk is een samenwerking tussen Sohaila via Power by Peers, het Buurtteam, en is aangesloten bij de Utrechtse Aanpak Eenzaamheid

Deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin