Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

POWER CLUB

SAMEN netwerkEN bij POWER BY PEERS

De Power Club is het ondernemersnetwerk van Power by Peers. Een nieuw concept sinds het najaar van 2022. En dé plek om kennis over ondernemerschap op te doen en andere ondernemers te ontmoeten. 

Gerd Hamberg van de Power Academie

Gerd Hamberg

Power Academie

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Beatrijs Wind van de Power Academie

Beatrijs Wind

Power Academie

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

WAT IS DE De Power CLUB?

In de laatste fase van onze Power Academie staat de Power Club centraal. De Power Club is ons onder­nemersnetwerk waar niet alleen de deelnemers uit de lopende groep bijeenkomen, maar ook alumni uit de groepen daarvoor en ondernemers ‘van buiten’.

De bijeenkomsten zijn elke week op de vrijdagmiddag, zodat we na afloop de week gezellig kunnen afsluiten met een hapje en een drankje. Maar voordat het zover is, gebeurt er van alles! 

  • Een van de ondernemers deelt iets over zijn of haar specialiteit.
  • Ondernemers promoten elkaar op social media.
  • Een uitgenodigde spreker deelt zijn of haar kennis.
  • Starters delen hun ideeën voor nieuwe producten of diensten.
  • Ondernemers die al even aan de rol zijn, vragen advies.
  • We doen eens een gek experiment om tot nieuwe inspiratie te komen.
  • Iemand vraagt hulp bij een vraagstuk waar hij of zij maar tegenaan blijft lopen.
Het zijn maar voorbeelden. En het gebeurt niet allemaal tegelijk en elke week. Behalve het netwerken en samen leren en inspireren. Dat is vaste prik!

MEEDOEN?

De Power Club is nog in de groei. Van de bijeenkomsten die we nu al hebben, leren we een heleboel. Dat nemen we allemaal mee bij het verder ontwikkelen van het concept.  Wil je toch al komen proeven van de kennis en de sfeer? Meld je dan even aan bij Gerd of Beatrijs ( zie zwarte blok). Dan weten we een beetje wie we kunnen verwelkomen.

Zoals gezegd: alumni van de Power Academie zijn van harte welkom, maar ook als je gewoon een nieuwsgierige ondernemer bent, staan onze deuren voor je open. Welkom!

WANNEER EN WAAR?

De Power Club is elke vrijdagmiddag van 16 tot 18 uur op de Rhônedreef 40 in Utrecht Overvecht. Bus 1 stopt voor de deur!

Deel dit

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.