Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

ONZE ORGANISATIE

Power by Peers is een stichting en sociale onderneming. Directeur en initiatiefnemer is Mieke van Dommelen. Zij werkte in de GGZ en leerde daar dat niet de mensen, maar het systeem in herstel moet. Vanuit haar eigen ervaring heeft ze Power by Peers opgericht. Binnen de stichting heeft ze als voornaamste taak het ondersteunen van de ondernemers, zodat zij hun werk kunnen doen. Ook onderhoudt zij de contacten met de Gemeente Utrecht en de Raad van Toezicht.

Mieke van Dommelen: directeur, Kernteam

Mieke van Dommelen

Power by Peers

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

ORGANISATIEONDERDELEN

Power Academie

Power by Peers biedt wie zijn of haar eigen betaalde werk wil organiseren als ondernemer methodische en ondersteunende ontwikkeltrajecten. Deze trajecten zijn toegesneden op de persoon en zijn/haar ervaring, ambitie en competenties.
Power by Peers faciliteert en ondersteunt de ontwikkeling van de deelnemers aan de Power Academie. We laten ze bovendien gericht onderzoeken wat ze willen en kunnen, inclusief hun (levens)ervaring. De ondersteuning bij het ondernemerschap is gericht op duurzame (financiële) onafhankelijkheid.

Power by Peers werkt hierin op contractbasis samen met gemeenten en het UWV. Ook zijn er fondsen die ons ondersteunen.

Meer informatie over de Power Academie vindt u hier.

Samen ondernemen

Mensen die tot de doelgroep behoren en die een idee hebben voor een eigen project, onderneming of andere vorm van ondernemerschap kunnen bij Power by Peers terecht om hun onderneming duurzaam te realiseren.
De Power-by-Peersmethode, waarbij we samen ondernemen, biedt commerciële en maatschappelijk relevante diensten aan, die we ontwikkelen en uitvoeren met professionele ervaringsdeskundigen. Op die manier ontwikkelen zij zich niet alleen als ervaringsdeskundige, maar ook als ondernemer.

Power by Peers voert haar opdrachten uit via opdrachten vanuit gemeenten en sociale partners. Ook worden we ingehuurd als onderaannemer voor de uitvoering van bepaalde opdrachten.

De projecten die lopen onder het kopje Samen Ondernemen vindt u hier.

POWER B2B

In 2022 zijn we op kleine schaal begonnen met het inrichten van een business-to-business (B2B)-component. Deze component is nog in opbouw.

Werken bij Power by Peers

Je kunt bij Power by Peers aan de slag als vrijwilliger of ondernemer, en als leerling of student. Power by Peers is erkend als stagebedrijf door Calibris. Alle medewerkers bij Power by Peers werken als zzp’er op contractbasis.

Als zzp’er kun je bij Power by Peers aan een betaalde opdracht werken in combinatie met je ervaringsdeskundigheid. Dat kan bijvoorbeeld als:

  • coach,
  • trainer
  • persoonlijk begeleider
  • groepsbegeleider
  • activiteitenbegeleider
  • communicatieadviseur
  • algemeen ondersteuner

ORGANoGRAM

Organigram Power by Peers

Raad van Toezicht

De Raad van toezicht van Power by Peers bestaat uit vijf leden:

  • Jan Belt, voorzitter
  • Erwin Pijper, lid
  • Wanda Cornelissen, lid

De Raad van Toezicht komt vier tot zes maal per jaar bijeen in een vergadering met de directeur. Ook bezoeken zij regelmatig de werkzaamheden van de ondernemers van Power by Peers.

De Raad van Toezicht werkt onbezoldigd.

ONZE JAARREKENING

Onze jaarrekening over 2022 kunt u hieronder downloaden.

contact

Voor meer informatie over Power by Peers kunt u telefonisch contact opnemen met Mieke van Dommelen, directeur en initiatiefnemer, op maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

PUBLICATIES

Power by Peers heeft alle nuttige informatie en persoonlijke verhalen van de ondernemers opgeschreven en gebundeld in deze drie uitgaves. Handig voor thuis of onderweg!

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.