De Kidsclub

samen leren spelen

De Kidsclub biedt een ontmoetingsplek voor ouders om te praten over opvoeden. We nodigen iedereen uit om langs te komen met hun kinderen, zodat ze met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen. Ook is er ruimte voor ouders om met hun kinderen te spelen, en zo spelenderwijs te leren.

De Kidsclub is ontstaan doordat Aartie en Tamara zelf behoefte hadden aan een ruimte waar ze konden praten en spelen. Inmiddels zijn zij afgestudeerd pedagogisch medewerkers en hebben zij van hun club een onderneming gemaakt.

In december 2021 stond in onze nieuwsbrief een dubbelinterview met de dames. Je vindt het hier.

Aartie Hardoar

De Kidsclub

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Tamara van de Kidsclub - Power by Peers

Tamara Amroussi

De Kidsclub

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Heel Utrecht doet mee

Op twee locaties in Overvecht organiseren zij vier ochtenden per week de Kidsclub. Daar kunnen ouders samen met hun kinderen een tekening maken, knutselen, of een boekje lezen. Dat soort activiteiten helpt een goede band op te bouwen met je kind.

Ouders met een migratieachtergrond kunnen langskomen om nieuwe mensen te leren kennen waar Nederlands de voertaal is. Nieuwkomers kunnen leren van en met de andere ouders. Kom vooral een keer langs om te kijken.

Voor meer informatie kunt u bellen of whatsappen met Aartie.

Meedoen of iemand opgeven

Veel aanmeldingen komen door via het consultatiebureau. Mensen vanuit de hele stad komen naar Overvecht voor onze ochtenden. Graag breiden we dit uit met ondersteuning van Power by Peers. Ben je geïnteresseerd in de Kidsclub? Laat het vooral weten, dan kunnen we je trainen om zelfstandig groepen te gaan draaien. Onze droom is om elke wijk haar eigen Kidsclub te geven.

Onze locaties

Deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin