Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Kidsclub

samen leren spelen

De Kidsclub is een plek in Overvecht waar kinderen, samen met hun ouders, worden voorbereid op de voorschool/peuteropvang. Veel ouders hebben óók vragen over de opvoeding of gezondheid van hun kind of over de Nederlandse taal. Heb jij ze ook? Dan kun je ook daarmee terecht bij de Kidsclub.

Aartie Hardoar van de Kidsclub en de Kidsclub Academie

Aartie Hardoar

De Kidsclub

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Tamara Amroussi van de Kidsclub en de Kidsclub Academie

Tamara Amroussi

De Kidsclub

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

HOE WERKT DE KIDSCLUB?

De Kidsclub werkt spelenderwijs. Door onder andere samen te knutselen, kleien, verven en te kleuren leren de kinderen actief. We praten en zingen in de kring, zo leren ze dat ze op hun beurt moeten wachten, dat iedereen iets mag vertellen en dat we naar elkaar luisteren. Ouders die de taal nog niet zo goed kennen leren gelijk mee. De Kidsclub is eigenlijk een mooie voorbereiding op de voorschool/peuteropvang. Wat wij doen, stemmen wij daar een beetje op af. We spelen en leren bijvoorbeeld ook volgens verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. 

Het is gezellig bij de Kidsclub, maar we werken wel volgens een programma. Als jij je met je dreumes bij ons aanmeldt, is het de bedoeling dat je er elke week bent. Wij zijn geen kinderopvang, maar willen jou als ouder juist overal bij betrekken. Want ook als de kinderen vrij spelen op de groep, ben jij er op de achtergrond bij. Juist omdat je er elke bijeenkomst bij bent met je kind, vormt de groep een eenheid. Dat is prettig voor jou, maar zeker ook voor je kind. Het voelt veilig en je zoon of dochter kan gelijk oefenen met hoe het in een groep gaat. 

VOOR WIE?

De Kidsclub is er voor kinderen van 15 maanden tot 2,5 jaar en hun ouder(s). Zou je hulp willen bij het voorbereiden van je dreumes op zijn of haar nabije toekomst? Heb je vragen over de verzorging of opvoeding van je kind? Wil jij samen met je kind je Nederlands verbeteren? Wil je ervaringen uitwisselen met andere ouders? Wil je samen met je kind komen spelen neem dan contact met ons op. Zie onze informatie in het zwarte blok.

WANNEER?

Als je je aanmeldt bij ons, bespreken we of en wanneer jij met je kind zou kunnen starten. De bijeenkomsten zijn 1 ochtend per week. Op welke dag en op welke locatie stemmen we met je af zodra je kunt meedoen.

DE BEGELEIDERS

Tamara en Aartie van de Kidsclub en de Kidsclub Academie

Aartie Hardoar en Tamara Amroussi zijn de pedagogische begeleidsters bij de Kidsclub. Zij hebben de club opgericht omdat zij zelf behoefte hadden aan een veilige plek om samen te komen toen ze zelf ouders waren van een dreumes. Ze zijn dus ervaringsdeskundig én uitgebreid geschoold. In december 2021 stond in onze nieuwsbrief een dubbelinterview met de dames. Je vindt het hier.


Onze locaties

Deel dit

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.