EIGEN PAD

'DIT IS WIE IK BEN EN WAT IK KAN!'

Tijdens het traject Eigen Pad gaan vrouwen met een migratie- of vluchtelingenachtergrond in 9 maanden op reis van droom naar werkelijkheid op het gebied van werken en leren. Ze krijgen daarbij hulp in de vorm van trainingen, persoonlijke coaching en diverse activiteiten.

Na het volgen van Eigen Pad kunnen de deelnemers doorstromen naar een opleiding, of hebben ze een mooie opstap naar betaald werk of een eigen bedrijf.

Taal is een doel en geen drempel!

Diana Bachour van Eigen Pad

Diana Bachour

Eigen Pad

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Sohaila Torabi van Power by Peers

Sohaila Tourabi

Eigen Pad

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

HOE WERKT EIGEN PAD?

Bij Eigen Pad houden we van ervaren door te leren, door te vallen en weer op te staan. Maak fouten, stippel je eigen pad uit en vier successen. Wij geloven ook in de kracht van samenwerken: samen leren en werken, samen ontdekken. Daarom werken we zoveel mogelijk in groepen. Op sommige momenten is er ook individuele begeleiding door professionals en coaches, altijd in een veilige ruimte.

KIES JIJ OOK JE EIGEN PAD?

Ben jij een vrouw met een migratie-/vluchtelingenachtergrond die met ondersteuning wil werken aan een duurzaam leven in Nederland?  Dan is Eigen Pad misschien jouw kans! 

Heb je een beeld van je eigen werk en toekomst en heb je daar ondersteuning bij nodig? Voel je je wat verloren of alleen? Denk je misschien dat je niet genoeg weet van de Nederlandse cultuur en arbeidsmarkt? Dan is deelname aan Eigen Pad iets voor jou. Je leeftijd is niet belangrijk. En vergeet niet: taal is een doel en niet een drempel! Ook daar helpen we je mee.

INFORMATIE EN AANMELDEN

Heb je zin om ook minimaal 2 dagdelen in de week aan je Eigen Pad te werken? Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Bel of mail naar Diana of Sohaila (zie de zwarte vakken).

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Eigen Pad wordt mede mogelijk gemaakt door investeringen en bijdragen van VSBfondsGemeente Utrecht en Soroptimisten.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

LOCATIE

ERVARINGEN

Hieronder vind je een paar quotes uit eindgesprekken met de deelneemsters. We hopen dat ze je inspireren en een xtra beeld geven van het traject.

Deel dit