EIGEN PAD

'Dit is wie ik ben en wat ik kan!'

In Eigen Pad gaan alle vrouwen in 9 maanden op reis van droom naar werkelijkheid. Ze krijgen daarbij hulp in de vorm van trainingen, persoonlijke coaching en diverse activiteiten. We komen bijeen in het Ondernemershuis van Power by Peers in Overvecht. Na het volgen van Eigen Pad kunnen deelnemers doorstromen naar een opleiding, of hebben ze een mooie opstap naar betaald werk of een eigen bedrijf.

We houden van ervaren door te leren, door te vallen en weer op te staan. Maak fouten, stippel je eigen pad uit en vier successen. Wij geloven ook in de kracht van samenwerken: samen leren en werken, samen ontdekken. Daarom werken we zoveel mogelijk in groepen. Op sommige momenten is er ook individuele begeleiding door professionals en coaches, altijd in een veilige ruimte.

Taal is een doel en geen drempel!

Diana Bachour, Power by Peers Eigen Pad

Diana Bachour

Eigen Pad

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Sohaila Tourabi, Power by Peers

Sohaila Tourabi

Eigen Pad

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

KIES JIJ OOK JE EIGEN PAD?

Ben jij een vrouw met een migratie-/vluchtelingenachtergrond die met ondersteuning wil werken aan een duurzaam leven in Nederland?  Dan is Eigen Pad misschien jouw kans!

Heb je een beeld van je eigen werk en toekomst en heb je daar ondersteuning bij nodig? Voel je je verdwaald of geïsoleerd? Denk je misschien dat je niet genoeg weet van de Nederlandse cultuur en arbeidsmarkt? Dan is deelname aan Eigen Pad iets voor jou. En vergeet niet: taal is een doel en niet een drempel! Ook daar helpen we je mee.

informatie

Heb je zin om ook minimaal 2 dagdelen in de week aan je Eigen Pad te werken? Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Bel of mail naar Diana of Sohaila (zie de zwarte vakken).

Eigen Pad wordt mede mogelijk gemaakt door een investering van Soroptimisten, VSBfonds en Gemeente Utrecht.

 

Groepsfoto Eigen Pad Power by Peers

onze locatie

Deel dit