Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

WINGS

MEER WIND ONDER DE VLEUGELS

WINGS is een project in het kader van Kansen voor Kinderen van het Oranje Fonds. Het fonds wil verschillen in de kansen die kinderen in verschillende wijken in Nederland hebben verkleinen of wegwerken. Niet alle kinderen in ons land hebben immers een gelijke start. In Overvecht worden twee Power by Peers-projecten gesteund door Kansen voor Kinderen: WINGS en De Kidsclub Academie.

Cybille Latour begeleidt veel projecten bij Power by Peers

Cybille Latour

WINGS

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Wat is WINGS?

WINGS is een traject van 10 bijeenkomsten speciaal voor moeders. Tijdens die bijeenkomsten helpen de moeders elkaar met tips & tricks, krijgen ze informatie over opvoeding en leren ze elkaar en zichzelf beter kennen.

WAAROM IS WINGS NODIG?

Als ouders/moeders sterk in hun schoenen staan en problemen kunnen oplossen, krijgen de kinderen daar ook de voordelen van mee. Ze leren beter hoe ze goed in de maatschappij kunnen staan en hoe ze kunnen sparen, bijvoorbeeld. Gewoon omdat ze het goede voorbeeld krijgen. De verwachting is dan ook dat we met WINGS veel problemen kunnen voorkomen. En dat is hard nodig, want in sommige wijken hebben gezinnen en kinderen helaas meer problemen dan in andere wijken. Met de extra aandacht die kinderen in bijvoorbeeld Overvecht krijgen, krijgen zij wat meer wind onder de vleugels. En dat is precies het doel van WINGS.

Meer weten?

Cybille vertelt in een interview hoe het in de praktijk gaat tijdens een WINGS-traject. Ze blikt daarvoor terug op de eerste groep deelnemers.

Meedoen?

Cybille Latour

Ben of ken jij iemand die kansen ziet en graag wil meedoen met de moeders bij WINGS? Neem contact op met Cybille Latour (zie in het zwarte vlak). Zij bespreekt met jou of en wanneer je kunt aansluiten.

Kosten

Deelname aan WINGS is gratis. 

LOCATIE

De bijeenkomsten vinden plaats op de Grote Trekdreef 4.

LOCATIE

KANSEN VOOR KINDEREN

WINGS is een van de twee opdrachten met ondersteuning vanuit het Oranje Fonds. De andere is de Kidsclub Academie. Meer weten?
Ga naar de Academie-pagina.

Logo Oranjefonds
Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.