Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

ONDERNEMER CENTRAAL

ZIT ER TOEKOMST IN JOUW ONDERNEMING?

Power by Peers gaat voor, door en met ondernemers aan het werk. We doen! We maken werk van en met onze ervaring. De Power by Peers-community bestaat inmiddels uit meer dan 250 ondernemers, deelnemers, oud-deelnemers, trainers, coaches en betrokkenen. Wat hen bindt is dat zij vanuit ondernemerschap hun eigen werk willen vormgeven. Met vallen en opstaan. Kortom: eigen ervaring, eigen regie, eigen pad.

Gerd Hamberg van de Power Academie

Gerd Hamberg

ondernemer centraal

TOEKOMSTGESPREK

Power by Peers maakt deel uit van Ondernemer Centraal, een collectief van ervaren ondernemers en specialisten in ondernemen en werkgelegenheid bij verschillende organisaties. Ondernemer Centraal biedt coaching, ondersteuning en advies aan (startende) ondernemers. 

Zeker in deze tijd is het belangrijk om zicht te hebben op de toekomst van je bedrijf. Daarom is de Gemeente Utrecht gestart met Ondernemer Centraal. Wij zijn een van de partners die voor dit project toekomstgesprekken verzorgen. Tijdens zo’n gesprek verkennen we wat je ondernemersvragen zijn. Een paar voorbeelden:

 • Is mijn onderneming toekomstbestendig?
 • Hoe kan ik mijn netwerk vergroten?
 • Hoe vind ik meer opdrachtgevers of klanten?
 • Kan mijn verdienmodel beter?
 • Hoe ga ik als ondernemer om met de gevolgen van de coronacrisis?
 • Hoe zorg ik dat mijn onderneming niet omvalt door de crisis?
 • Ik wil graag in loondienst werken naast mijn onderneming (parttime ondernemen). Hoe pak ik dat aan?
 • Hoe krijg ik meer zicht op de lange termijn?
 • Wat mis ik aan opleiding/kennis/vaardigheden?
 • Hoe doe ik mijn administratie?

Diensten

We bieden je de volgende diensten aan: 

 • Ondernemersscan & coaching met praktische tips & tricks. Dit kan ook op locatie. Sterker nog: een “bedrijfsbezoek” zegt vaak meer dan 10 x een gesprek op kantoor.
 • 1 op 1 leren hoe ondernemen werkt.
 • Strippenkaart voor deelname aan ondernemerssessies in groepsvorm. Handig als je bijvoorbeeld een bedrijfsplan wilt maken, zicht wilt krijgen op je financiering, werk wilt maken van je profilering, etc.
 • De Power Club: iedere vrijdag van 16.00 – 18.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten kun je netwerken, leren hoe je informatie haalt en brengt, zijn er presentaties en workshops door andere ondernemers en kun je elkaar vragen stellen. Lees meer op de Power Club-pagina.

Anderstaligen en/of statushouders welkom! Taal is geen probleem!

Voor wie

Ondernemer Centraal is voor alle ondernemers en zzp’ers die wonen in de gemeente Utrecht. Meer informatie vind je op de website van de Gemeente Utrecht. Daar vind je ook welke andere organisaties deel uitmaken van Ondernemer Centraal, wat precies het doel is en hoe je je kunt aanmelden voor een toekomstgesprek.

Kosten

Een traject via Ondernemer Centraal kost jou niets. We vragen samen met jou hiervoor subsidie aan bij de Gemeente Utrecht. Wat het je oplevert, is onbetaalbaar!

Contact

Heb je vragen? Stuur een e-mail aan onze contactpersoon, Gerd Hamberg (gerd@powerbypeers.nl).

Power by Peers financiert boek Ondernemer Centraal mee

Op 4 oktober 2023 waren we bij de boekpresentatie van “Tussen rafelrand en middelpunt”, een uitgave van Gemeente Utrecht. Het boekje voert je als lezer terug naar de coronaperiode en de eerste tijd daarna. Ondernemer Centraal gebruikte toen de Utrechtse Doorbraaktafel als methode om ondernemers door de storm te helpen navigeren.

In “Tussen rafelrand en middelpunt” staan onder andere zeven interviews met ondernemers over hun ervaringen met de Doorbraaktafel en met de (zakelijke) gevolgen van corona. Hoe hebben zij de methode kunnen inzetten en hoe heeft die geholpen?

Power by Peers heeft met een financiële bijdrage de uitgave van “Tussen rafelrand en middelpunt” mede mogelijk gemaakt.

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.