POWER ACADEMIE

leren Ondernemen op eigen wijze

De Power Academie biedt ondersteuning aan mensen die hun eigen bedrijf willen oprichten of die hun ondernemersvaardigheden willen verbeteren. We stellen mensen in staat om vanuit hun eigen kracht zelfstandig te ondernemen. Wat je huidige situatie ook is, de Power Academie helpt je verder.

De Power Academie werkt samen met gast-ondernemers die vanuit hun professionele specialisme en ervaringsdeskundigheid zich goed kunnen inleven in de situaties van de nieuwe ondernemers. Vanuit die positie helpen ze gericht op gebieden waar dat het meest nodig is. Ook geven ze een breed overzicht van waar een nieuwe ondernemer zoal op moet letten. 

Gerd Hamberg

Power Academie

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Beatrijs Wind

Power Academie

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

De Power Academie in actie

In een traject dat negen maanden duurt, krijgen de ondernemers lessen in het ondernemerschap. Van belastingaangifte tot marketing, alle onderwerpen komen langs. Dit gebeurt in een klassikale setting in een groep van 10 tot 15 personen. Zo waarborgen we de kleinschaligheid die nodig is voor persoonlijk aandacht. Daarnaast krijgen alle deelnemers een persoonlijke coach aangewezen vanuit het Power By Peers netwerk die hen verder helpt op de punten waar zij specialistische hulp kunnen gebruiken.

Samenwerken als zelfstandig ondernemer

In de bijeenkomsten is er ruimte om persoonlijke valkuilen te onderzoeken. Je groepsgenoten komen hierbij goed van pas; zij delen hun inzicht en persoonlijke aanpakken die de groep als geheel versterkt. Het delen van eigen ervaringen en netwerkcontacten leidt tot een uniek proces waarin het bieden van hulp aan een groepsgenoot de eigen vaardigheden versterkt. 

 

Meedoen of iemand opgeven

Ben je geïnteresseerd in meedoen of ken je iemand die bij de Power Academie gebaat is? Neem dan contact op met Gerd of Beatrijs.

Deel dit