Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

POWER ACADEMIE

leren Ondernemen op eigen wijze

 • Ik heb een top-idee, maar ik kan het maar niet omzetten in een bedrijfsplan.
 • Ik ben al een aan het ondernemen, maar ik loop toch nog wel tegen wat dingen aan.
 • Ik wil heel graag een eigen bedrijf beginnen, maar hoe doe ik dat met belastingen en facturen?
 • Ik ben al best goed bezig als ondernemer, maar hoe maak ik mezelf zichtbaar?

Zijn dit vragen waar je jezelf in herkent? Denk dan eens aan de Power Academie van Power by Peers. Daar leer je alles dat te maken heeft met ondernemen.

 
Gerd Hamberg van de Power Academie

Gerd Hamberg

Power Academie

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

WAT DOET DE De Power Academie?

De Power Academie kan je helpen bij het stárten van een een eigen bedrijf, maar ook als je al ondernemer bent, kun je bij ons terecht. Misschien heb je het gevoel dat je toch ergens nog wat kennis mist. Dan kunnen we ondersteunen bij het aanvullen daarvan. We onderzoeken samen waar jouw kracht ligt, hoe je die kunt inzetten voor je onderneming, en vooral ook wat je nog nodig hebt om te (blijven) groeien.

Hoe werkt DE POWER ADACEMIE?

Ook met heel praktische (deel)vragen kun je terecht bij de Power Academie. Denk bijvoorbeeld aan

 • Hoe schrijf ik me in bij de KvK?
 • Hoe zet ik een boekhouding op?
 • Hoe regel ik mijn zakelijke belastingaangifte?
 • Hoe zet ik mijn bedrijf in de markt?
 • Wat kan ik allemaal met social media?
 • Moet ik een zakelijke bankrekening hebben?
 • Waar en hoe kan ik netwerken?
 • Hoe en waarvoor moet ik me verzekeren?
 • Etc.
We gaan met jou samen aan de slag om je vragen te beantwoorden. Dat doen we individueel. Zo krijg je alle aandacht en het antwoord op jouw specifieke vragen.

Alle fotografie op deze pagina ©2022-Alexander Schwarz

DE POWER CLUB

Het klapstuk van de Power Academie is de Power Club. Dit is het zakelijke netwerk van Power by Peers en de Power Academie. Hier ga je echt het ondernemersleven in. 

Bij de Power Club komen behalve de mensen die eerder (in groepsverband) hebben deelgenomen aan de Power Academie, maar ondernemers ‘van buitenaf’. Er is altijd wel iemand die een onderwerp presenteert, we nodigen sprekers uit, we doen toffe experimenten en we hebben een eigen systeem waarmee we betaalbaar diensten van elkaar kunnen afnemen. We sluiten de wekelijkse bijeenkomst af met een hapje en drankje.

De Power Club is in beweging en kan nog iets veranderen van opzet. Lees meer op de Power Club-pagina

VOOR WIE IS DE POWER ACADEMIE?

Zie jij kansen, maar heb jij ook nog dingen te leren op het gebied van ondernemerschap? Heb jij omstandigheden waardoor het voor jou niet zo makkelijk is om te starten en je droom waar te maken? Meld je bij ons! De situatie waarin jij zit maakt niet uit, je culturele achtergrond ook niet. De Power Academie heeft deelnemers van alle leeftijden, met allerlei overtuigingen, met allerlei opleidingen. Ook een taalprobleem hoeft geen hindernis te zijn. Wij helpen je daarbij. 

Meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je je gelijk aanmelden? Neem contact op met Gerd Hamberg. Hij bespreekt met jou of de Power Academie inderdaad iets voor je is. Als dat zo is, vertelt hij je ook hoe het verder gaat. Mocht je ergens anders beter terecht kunnen, dan kan kunnen wij je heel goed doorverwijzen; Power by Peers heeft een groot netwerk van organisaties en bedrijven.

KOSTEN EN FONDS

De Power Academie wordt mede mogelijk gemaakt door een prachtige bijdrage vanuit het Adam van Doornick Fonds, ondergebracht bij de koepel Ars Donandi. Wij zijn het fonds uiteraard zeer erkentelijk. Door de bijdrage van het fonds kunnen wij een deel van onze deelnemers (deels) gratis een plek aanbieden. Als dat niet kan, denken we met je mee wat de mogelijkheden zijn. We maken altijd een offerte op maat, precies afgestemd op jouw situatie. Neem gewoon contact op met Gerd Hamberg (zie het zwarte kader), dan bespreekt hij alles met je.

Deel dit

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.