Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

BLIK & POT

WMO SOCIALE PRESTATIE*

Elke dinsdag tussen 10 en 14 uur komt een groep vrouwen bij elkaar in Overvecht. Wat zij gemeen hebben, is een laag budget. Dat maakt het soms moeilijk om toch een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Cybille Latour leert de groep vrouwen die zich hebben aangemeld voor Blik & Pot hoe ze een gezonde, lekkere en duurzame maaltijd op tafel kunnen toveren voor 2 tot 3 euro per persoon. Dat doet zij met enthousiasme en hart voor degenen met wie ze werkt.

Cybille Latour begeleidt veel projecten bij Power by Peers

Cybille Latour

BLIK & POT

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Doe je mee?

Behalve dat je low budget leert koken, is het ook heel gezellig bij Blik & Pot. Je bent met allemaal vrouwen die ook weinig geld hebben. Dat schept een band. En je kunt ook nog een andere onderwerpen bespreken. Behalve voor gezond en betaalbaar eten zorg je zo ook goed voor jezelf. Wil je meedoen? Meld je aan ! Kijk wel even in onze agenda, want de locatie wisselt elke week.

Wanneer: Dinsdagochtend van 10 tot 14 uur
Waar: Let op! De ene week is de locatie de Grote Trekdreef 4, de andere week het Johannescentrum (zie agenda)
Aanmelden: Stuur een mailtje of bel Cybille (zie zwart blok rechts).

Blik & Pot op de radio!

NPO Radio 1 maakte op 14 september 2023 voor het programma EenVandaag een heel leuk item over Cybille en Blik & Pot. Luister achter de groene knop.

Locaties

Cybille Latour ©AlexanderSchwarz

* WMO sociale prestatie

Power by Peers biedt een aantal activiteiten aan vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Die activiteiten zijn te herkennen aan het sterretje achter hun naam. Iedereen kan eraan meedoen!

Power by Peers werkt bij de WMO-activiteiten samen met professionele hulpverleners in Utrecht en omstreken om mensen te bereiken, binden, en verbinden. Dit doen we met de gemeente Utrecht … en met jou.

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.