BLIK & POT

WMO SOCIALE PRESTATIE*

Elke dinsdag tussen 10 en 14 uur komt een groep vrouwen bij elkaar in Overvecht. Wat zij gemeen hebben, is een laag budget. Dat maakt het soms moeilijk om toch een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Cybille Latour leert de groep vrouwen die zich hebben aangemeld voor Blik & Pot hoe ze een gezonde, lekkere en duurzame maaltijd op tafel kunnen toveren voor ongeveer 3 euro per persoon. Dat doet zij met enthousiasme en hart voor degenen met wie ze werkt.

Cybille Latour begeleidt veel projecten bij Power by Peers

Cybille Latour

BLIK & POT

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Doe je mee?

Behalve dat je low budget leert koken, is het ook heel gezellig bij Blik & Pot. Je bent met allemaal vrouwen die ook weinig geld hebben. Dat schept een band. En je kunt ook nog een andere onderwerpen bespreken. Behalve voor gezond en betaalbaar eten zorg je zo ook goed voor jjezelf. Wil je meedoen? Meld je aan ! Kijk wel even in onze agenda, want de locatie wisselt elke week.

Wanneer: Dinsdagochtend van 10 tot 14 uur
Waar: Let op! De ene week is de locatie de Grote Trekdreef 4, de andere week het Johannescentrum (zie agenda)
Aanmelden: Stuur een mailtje of bel Cybille (zie zwart blok rechts).

Locaties

* WMO sociale prestatie

Power by Peers biedt een aantal activiteiten aan vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Die activiteiten zijn te herkennen aan het sterretje achter hun naam. Iedereen kan eraan meedoen!

Power by Peers werkt bij de WMO-activiteiten samen met professionele hulpverleners in Utrecht en omstreken om mensen te bereiken, binden, en verbinden. Dit doen we met de gemeente Utrecht … en met jou.