Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

PUBLICATIES

Power by Peers heeft alle nuttige informatie en persoonlijke verhalen van de ondernemers opgeschreven en gebundeld in de onderstaande uitgaven. Handig voor thuis of onderweg! De ‘roze boekjes’ zijn geschreven door Doeke Fennema, de vormgeving is van Opdekade.nl.

U vindt hier ook het verslag van een project dat Power by Peers heeft uitgevoerd met SAMEN030.

ONZE BROCHURES
“De keuze is: kijken we naar werkgevers om een oplossing te vinden voor mensen die op afstand staan van de arbeidsmarkt, of nemen we het heft in eigen hand? Wij doen dat laatste. Wij bouwen hier onze eigen, sociale onderneming. Power by Peers gaat niet over meedoen naar vermogen, maar over ondernemen naar vermogen. Dat is een systeemverandering, en dat kost tijd.”
In deze brochure vertellen opdrachtgevers en partners over hun samenwerking met Power by Peers. Natuurlijk komen onze ondernemers zelf ook aan het woord: wat zijn hun drijfveren? Hoe bouwden zij hun ondernemingen op? En wat zijn hun verwachtingen voor de komende vijf jaar.
Stadscoöperatie SAMEN030 en Power by Peers hebben eind 2019 en begin 2020 het project ‘Goede buren, de bondgenoot voor mensen met verward gedrag in Utrecht’ uitgevoerd met subsidie van ZonMwHet project is nadrukkelijk gerealiseerd vanuit het bewonersperspectief en met de betaalde inzet van ervaringsdeskundigen. Deze brochure is het verslag van de bevindingen.
Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.