Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Ervaringscoaches Houten

Ervaren krachten gebundeld

In de gemeente Houten is een groep mensen actief die hun eigen ervaringen inzetten voor een ander. Dat kan zijn op het gebied van armoede, schulden, GGZ, LHBT+, of meer. Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning van een gelijke kan contact opnemen met Cybille Latour om een afspraak te maken. Die hulp kan zijn in de vorm van gesprekken, praktische hulp zoals meegaan met belangrijke gesprekken, of tips en advies over welke hulp er nog meer voor jou beschikbaar is.

Cybille Latour begeleidt veel projecten bij Power by Peers

Cybille Latour

Ervaringscoaches Houten

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Groot netwerk van ervaringen

Ervaringscoaches weten wat je doormaakt. Juist op gebieden waar mensen kwetsbaar zijn kan de juiste ondersteuning een groot verschil maken. Als je contact opneemt met Cybille, kan je aangeven of je steun zoekt voor jezelf of voor een ander. Naar aanleiding van je vraag gaat zij op zoek naar de persoon die jou het beste kan ondersteunen, op jouw tempo. De ervaringscoaches kunnen je met een tijdelijk probleem helpen, maar ook op lange termijn ondersteuning bieden.

Het is handig om van tevoren te bellen, maar zeker niet verplicht. De groep ervaringscoaches komt bijeen in de Krachtfabriek op maandag tussen 10 en 12. Daarna is er tussen 12.30 en 15.00 een vrije inloop.

Contact

Heb je behoefte aan ondersteuning van iemand die weet hoe het is om in jouw situatie te zitten? Dan kan je contact opnemen met Cybille.

Deel dit

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.