Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

JAAA! CERTIFICAAT!

EERSTE LICHTING EIGEN PAD ZWAAIT AF


Begin dit jaar startte voor het eerst de opdracht Eigen Pad, een traject voor vrouwen met een migratieachtergrond die samen willen werken aan het realiseren van hun droom. Die droom gaat vooral over werk, ondernemerschap en/of opleiding. 

Op 21 oktober kreeg de eerste lichting Eigen Pad-deelnemers hun certificaat. En wat was het een vrolijke, ontroerende en mooie bijeenkomst. Wat een groei hebben deze dames doorgemaakt! Van het voorzichtig presenteren van hun moodboards, soms zelfs zittend en bijna schuilgaand achter hun bord, naar zelfverzekerd en open vertellen, compleet met scherm en prima presentatievaardigheden. En niet te vergeten steeds beter Nederlands.

En kijk eens naar onze jongste deelnemer. Zij heeft samen met haar moeder alle bijeenkomsten bijgewoond. Hoe mooi is dat?

En er was nog een moeder- en dochterverhaal. Een van de deelnemers sprak nog niet zo goed Nederlands. Haar dochter ging met haar mee om te tolken.

Ze vond het traject zo interessant dat ze vroeg of ze zelf ook mee mocht doen. Dat mocht. Nu, 9 maanden later, stroomt dochter door naar het MBO, wat ze zo graag wilde, en ondersteunt moeder andere migrantenvrouwen bij het Vriendennetwerk

Wij zijn supertrots op deze vrouwen. En zij, geheel terecht, ook op zichzelf.

Meer informatie

Ga naar de Eigen Pad-pagina voor meer informatie en contactgegevens.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.