Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

NIEUW PROJECT: EIGEN PAD

"Dit is wie ik ben en wat ik kan!"

Voor ons nieuwe project Eigen Pad is Power by Peers op zoek naar vrouwen met een migratieachtergrond. Vrouwen die in 9 maanden een stap willen zetten naar een bredere deelname aan de samenleving. Dit doen ze door zich te ontwikkelen op allerlei gebieden, terwijl ze leren en zich ontwikkelen.

Samen leren en werken, samen ontdekken

Wat is Eigen Pad?
In Eigen Pad gaan alle vrouwen in 9 maanden op reis van droom naar werkelijkheid. Ze krijgen daarbij hulp in de vorm van trainingen, persoonlijke coaching en diverse activiteiten. We komen bijeen in het Ondernemershuis van Power by Peers in Overvecht. Na het volgen van Eigen Pad kunnen deelnemers doorstromen naar een opleiding, of hebben ze een mooie opstap naar betaald werk of een eigen bedrijf.

We houden van ervaren door te leren, door te vallen en weer op te staan. Maak fouten, stippel je eigen pad uit en vier successen. Wij geloven ook in de kracht van samenwerken: samen leren en werken, samen ontdekken. Daarom werken we zoveel mogelijk in groepen. Op sommige momenten is er ook individuele begeleiding door professionals en coaches, altijd in een veilige ruimte.

Taal is een doel en niet een drempel!

Kies jij ook je Eigen Pad?
Ben jij een vrouw met een migratie-/vluchtelingenachtergrond die met ondersteuning wil werken aan een duurzaam leven in Nederland?  Dan is Eigen Pad misschien jouw kans!

Heb je een beeld van je eigen werk en toekomst en heb je daar ondersteuning bij nodig? Voel je je verdwaald of geïsoleerd? Denk je misschien dat je niet genoeg weet van de Nederlandse cultuur en arbeidsmarkt? Dan is deelname aan eigen Pad iets voor jou. En vergeet niet: taal is een doel en niet een drempel! Ook daar helpen we je mee.

Informatie
Heb je zin om ook minimaal 2 dagdelen in de week aan je Eigen Pad te werken?
Wil je je aanmelden of wil je meer weten? 
Bel of mail naar: 

Diana Bachour, diana@powerbypeers.nl, 06-85 28 66 28
Sohaila Tourabi, sohaila@powerbypeers.nl, 06 20 26 02 12

Eigen Pad wordt mede mogelijk gemaakt door een investering van SoroptimistenVSBfonds en Gemeente Utrecht.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.