Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

OP PAD MET EIGEN PAD

Als je kiest voor Eigen Pad, kies je voor hard werken aan je toekomst in Nederland. Daar horen lessen bij en daar hoort individuele coaching bij. Doorzettingsvermogen heb je ook nodig. Maar leren hoeft natuurlijk niet alleen in een strenge opstelling. Tijdens uitstapjes (of zijn het toch lessen?) kun je prima van alles leren.

Welbeschouwd is Nijntje natuurlijk heel Nederlands en superinternationaal tegelijk. En nog mooier: Nijntje is een echt Utrechts konijn! Hoe leuk is het dan om met de deelnemers van Eigen Pad, sterke vrouwen met een migratieachtergrond, een bezoek te brengen aan haar eigen museum?

Het gezelschap verzamelde zich ’s ochtend bij de bus, waar de vrolijkheid er al vanaf straalde. Bij het museum aangekomen, voegden degenen die niet met het OV reisden zich bij het gezelschap, dat voor een deel ook nog uit kinderen van de deelnemers bestond en dat werd aangevuld met Sohaila Torabi, zeer actief binnen verschillende projecten binnen Power by Peers, soroptimist Marijke Hofman (meer over soroptimisten onder de groene knop), die van alles vertelde over Dick Bruna en Nijntje en Nederlandse cultuut, en natuurlijk Diana Bahour, projectleider bij Eigen Pad. 

Het was een van uitjes tijdens het traject van de dames, dat in totaal 9 maanden duurt. De uitjes zijn een aanvulling op de lessen die ze ook krijgen. Ze hebben ze een mooie mix van manieren om (verder) kennis te maken met ons land en onze stad. Wat zijn we trots op onze leergierige vrouwen! En wat zou Dick Bruna het leuk hebben gevonden dat zij hem als studieonderwerp hebben. 

Op de foto’s een impressie van de dag.

DEEL DIT OP

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.