Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Samen kom je verder: het kan!

De laatste ”normale” werkdag van dit jaar werkte ik met een aantal ondernemers van Power by Peers aan de vraag “hoe breng je je boodschap over op de sociale media?” Meteen was ik weer in het gevoel wat mijn 2020 typeert voor Power by Peers: samen komen we verder!

De inspiratie van en met elkaar en samen kijken naar hoe iets kan, dat is de energie waarmee ik dit jaar uitluid en wat ik graag met je deel. Trots ben ik op dat we deze energie met elkaar weten te genereren en ook weten te verspreiden als een olievlek.

Drie voorbeelden van waar ik het zag, voelde en beleefde…

  1. Het online gaan met onze trainingen: dat was geen vraag, we deden het gewoon. MHFA, Buufs en Power Academie, alles is online. En ook nog eens hybride voor de mensen die live toch beter past. Ook dat kan!
  2. Oog houden voor en in contact met elkaar blijven, ook met alle bewoners met wie we werken. Er is van alles bedacht van maaltijdservice, tot boodschappen doen voor elkaar. En ook dat, live waar het kan in kleine groepen, op afspraak of met twee personen gaan wandelen. Zo blijven we met elkaar in contact.
  3. Nieuwe ondernemerspower. Onze community levert ook nieuwe samenwerkingsvormen op tussen ondernemers. Die daarmee ook samen verder komen. Zo werken aan deze nieuwsbrief vele ondernemers mee en staat onze nieuwsbrief sinds dit jaar ook voor de Power by Peers-methode.

Samen naar nog vijf jaar

We bestaan vijf jaar, in januari zijn het er alweer zes. We gaan dit ook samen met jou vieren zodra het live kan. En tot die tijd hopen we jou te ontmoeten via deze weg, of via onze Facebook of LinkedIn pagina, of via de directe toegang tot onze ondernemers. Wil je eerder samen? Dan vind je in deze nieuwsbrief een puzzel die je kunt delen met de mensen die jij wilt. Wil je ook samen met Power by Peers, reageer dan hier…

Hele fijne feestdagen en een gezond en ondernemend 2021!

Mieke

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.