Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

PowerAcademie begint met nieuw model.

Bij de PowerAcademie geven veel deelnemers al aan dat ze het traject waarderen en zich sterker in hun ondernemersschoenen voelen staan. De komende jaren gaan we de ontwikkeling van hun ondernemerschap nog beter volgen. Dat doen we met Entrecomp: een model voor meer dan 20 ondernemersvaardigheden.

Ondernemers kunnen een ‘zelfscan’ doen om hun vaardigheden te meten. Op basis daarvan stippelen we een leertraject uit: waar wil je beter in worden? Elke ontwikkelstap toetsen we met een demo: een moment waarop de ondernemer demonstreert wat hij/zij kan. Zo krijgen zowel de ondernemer als coaches en trainers een goed beeld van de leerpunten van een ondernemer, en waar hij/zij in uitblinkt.

We werken in deze ontwikkeling samen met het Fontys Centrum voor Ondernemerschap. Fontys heeft de afgelopen jaren een Entrecomp-werkwijze ontwikkeld en wil door samenwerking met Power by Peers een maatschappelijke bijdrage leveren. Voor Power by Peers een geweldige kans om te leren van professionals met ruime ervaring in de begeleiding van ondernemers.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.