Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

DOE JE MEE MET HET mental support team in Kanaleneiland?

WIJ zoeken jou!

Op heel veel plekken spelen steeds meer vragen over de mentale gezondheid van wijkbewoners. Vanuit de bewoners zelf en vanuit hun naasten. Ook in Kanaleneiland is dat zo. In de buurt waar jij woont, dus. Een extra uitdaging is dat iet iedereen even goed is in het vinden of vragen van hulp. Door een taalprobleem, door schaamte, of door cultuurverschillen. 

Om de drempel te verlagen, start Power by Peers samen met Lister een Mental Support Team in de wijk. Zo geven we psychisch kwetsbare mensen meer ondersteuning en richting. Niet door zelf hulp te verlenen, maar door mensen de weg te wijzen.

Wil jij je ook inzetten voor de mentale gezondheid van Kanaleneiland? Wil je een training volgen over mentale gezondheid? En vind je het leuk om je eigen werk te creëren als vrijwilliger? Neem dan contact op met:

Er zijn ter promotie een nieuwe flyer en een video uitgebracht. Je vindt ze hieronder. Wil je wat flyers hebben om te verspreiden, stuur een mail naar ineke@powerbypeers.nl.

 

Flyer en filmpje

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.