Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

WAARDEVOL WERK – BIJ HET AFSCHEID VAN TILLY PRINSEN

AFSCHEID vAN TILLY PRINSEN


Power by Peers werkt veel samen met 
Armoedecoalitie Utrecht. Onze sterren Cybille Latour en Mieke van Dommelen mochten op maandag 12 december dan ook een bijdrage leveren aan een speciaal programma voor het afscheid van Tilly Prinsen. Zij nam na 8 jaar afscheid als gedreven ambassadeur van de Armoedecoalitie. Ook namens Power by Peers natuurlijk heel veel dank voor haar tomeloze inzet!

Cybille een Mieke gingen met alle genodigden in gesprek over het thema Waardevol Werk. Wat is voor jou waardevol werk? En wat juist niet? De reacties gaven een heel mooi beeld over wat maakt dat mensen willen werken en wat daarvoor nodig is.

Er werd ook stilgestaan bij het feit dat ook ondernemen een uitstekende mogelijkheid is om (je eigen) werk te creëren. Sterker nog: voor velen is dat een jas die beter past dan die van een loondienstverband.

We zijn eigenlijk wel benieuwd: wat is voor jou waardevol werk? Laat je reactie achter bij ineke@powerbypeers.nl of in het reactievak onder aan deze pagina.

Mieke en Cybille bij de bijeenkomst van de Armoedecoalitie Utrecht

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.