SAMEN GRATIS NAAR HET CENTRAAL MUSEUM

GEZELLIG MET DE PENDELBUS

Het Centraal Museum vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met kunst. Veel mensen hebben het idee dat het museum niet voor hen is. Dat het heel ingewikkeld is, elitair en vooral ook saai. Het enige wat je dan kunt doen, is laten zien dat het museum echt voor iedereen is. Het Centraal Museum komt dan ook met een uitnodiging voor: juist, iedereen.

Op enkele vrijdagochtenden in de zomermaanden kan een groep inwoners van Utrecht gratis kennismaken met het museum. Ook vanuit Power by Peers vertrekt een groep. Wie meegaat, wordt hartelijk welkom geheten en krijgt een leuke rondleiding door het museum. Niks moeilijk, niks hoogdravend, gewoon kijken, meepraten en genieten.

Als je je aanmeldt bij Sunita Chote-Oedit, zet zij je op de lijst voor het pendelbusje, die wij de Kunstbus noemen. Zodra Sunita jouw gegevens heeft, krijg je verdere informatie. Het vertrekpunt wordt Power by Peers, Rhonedreef 40 in Overvecht. 

Wat betreft de informatie over de kosten kunnen we heel kort zijn: 0 euro. Kadootje van het Centraal Museum.

Behalve dat je de sfeer in het museum eens kunt proeven, kun je misschien gelijk ook kennismaken met buurtbewoners. Zo wordt het extra leuk! Als je wilt, kun je na afloop met ons meelunchen bij Power by Peers. En dat zit allemaal bij de prijs van 0,00 euro in.

INFORMATIE

Wanneer: zie voor de data onze agenda. De eerste serie is op 24 juni, 15 juli en 19 augustus 2022. Aanmelden of vragen stellen: Sunita Chote-Oedit Sunita, sunita@powerbypeers.nl
Kosten: gratis!

Neem hier alvast een kijkje bij het Centraal Museum, of laat je verrassen!

LOCATIE

Deel dit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.