Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Power by Peers sluit aan bij Ouders van betekenis

Wij sluiten ons aan bij het stedelijk netwerk Ouders van Betekenis. ‘It takes a village to raise a child’. Vanuit deze basisgedachte werken ouders samen en Ouders van Betekenis bundelt hun krachten. Daardoor werken zij samen aan een betrokken gemeenschap van actieve ouders. Zo dragen en voelen zij samen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding en zorg van de kinderen.

In het netwerk ondersteunen zij ouders met taal en delen opvoedvragen met elkaar. Dit doen zij op een manier waarop iedereen de eigen identiteit behoudt. Dit kan gaan om eigenheid, maar ook om de rol van expert, actieve opvoeder en actieve ouder in de wijk. Daardoor kan iedereen deze rollen ook op de lange termijn aan en deze rollen ook in de wijk blijven vervullen. Het vertrekpunt is altijd de vragen van de ouders zelf. Op deze manier kan iedereen vanuit de eigen kracht, deskundigheid en ervaringen handelen en daarop voortborduren. Wij van Power by Peers zijn er trots op om hier bij aan te sluiten. Ook hopen wij met onder andere BUUFS, Blik en pot en De Kidsclub het nodige bij te kunnen dragen.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.