Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

POWER ACADEMIE REIKT CERTIFICATEN UIT

Op vrijdag 3 november was er weer een certificatenuitreiking bij de Power Academie. Niet ie-dereen kon aanwezig zijn, maar wie er was, was superblij met het document en vooral met waar het voor staat: het hebben doorlopen van het traject voor ondernemers. En dat kun je heel breed zien. Sommige deelnemers komen binnen met weinig meer dan een plan, anderen zijn al een tijdje bezig, maar hebben specifieke vragen, weer anderen willen alles dat met onderne-men te maken heeft wel eens netjes in een pakket.

Andere vorm

Het was de laatste keer dat er deelnemers bij waren uit het groepstraject bij de Power Academie. Vanaf nu kan wie interesse heeft om meer te leren over (een onderdeel van) ondernemerschap terecht voor individuele coaching. We zijn nog druk bezig om dat verder uit te werken, maar laat je daardoor niet tegenhouden om ons te benaderen als je vragen hebt. We hebben immers jarenlange ervaring in het begeleiden van (startende) (parttime) ondernemers.

Reacties

Het was heel gezellig bij de uitreiking en begeleider Gerd Hamberg had voor iedereen een mooi en motiverend woordje. En er waren weer fijne reacties vanuit de afzwaaier. Een paar voorbeelden:


“Ik leer dat ik het stap voor stap moet doen. Niet ineens te grote doelen stellen, maar ook de kleine successen vieren. Daar word ik steeds aan herinnerd, door de andere deelnemers en door de begeleider.”

“Door de Power Academie ben ik me echt ondernemer gaan voelen. Dat had ik eerst niet. Ik was heel erg aan het zoeken. Door wat ik hier heb geleerd ben veel zekerder geworden. Ik vind het leven zo best wel leuk.”

“Ik was heel graag nog veel langer doorgegaan.”

Gelukkig kan dat doorgaan in een andere vorm: via de Power Club, een maandelijkse bijeen-komst voor ondernemers waar iedereen die een vraag heeft of juist inspiratie, of die gewoon even wil bijpraten welkom is.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de Power Academie en de Power Club vind je onder de groene knoppen.

DEEL DIT OP

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.