Ondernemershuis

Power by Peers

Het Ondernemershuis is een ontmoetingsplek waar ondernemers bijeenkomen. Op onze locatie in Overvecht (op de Rhônedreef 40), werken we zelfstandig en met elkaar aan onze eigen diensten. Daarbij maken we gebruik van elkaars kennis en expertise.

Mieke van Dommelen, directeur Power by Peers

Mieke van Dommelen

Power by Peers

Flexplekken

Ondernemers die zijn aangesloten bij het Power by Peers Ondernemershuis kunnen gebruik maken van de beschikbare flexplekken op onze locatie in Utrecht Overvecht. Hier komen ondernemers samen om in stilte te werken of te overleggen en in verbinding samen verder te komen.

Ondernemerslunch

Elke vrijdag vindt er om 12 uur een lunch plaats voor alle ondernemers namens de Adam van Doornik Stichting. We komen samen op de Rhonedreef om te netwerken, nieuwe ideeën te ontwikkelen, en elkaar beter te leren kennen. Wil je een keer meelunchen? Geef je dan op door te mailen naar beatrijs@powerbypeers.nl.

Meer weten?

Het Ondernemershuis biedt veel mogelijkheden voor ondernemers. Om een samenwerking aan te gaan, mee te doen, of meer informatie in te winnen kan je bellen met Mieke van Dommelen op 06-22389750. Een e-mail sturen kan ook.

Deel dit