NIEUWE SERIES MHFA-TRAININGEN

HERKEN MENTALE PROBLEMEN

Power by Peers biedt verschillende MHFA-trainingen aan. MHFA staat voor Mental Health First Aid, letterlijk: eerste hulp bij mentale problemen. Binnenkort gaan er weer twee trainingenseries van start: een voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in Utrecht, en een voor iedereen die met sport bezig is. 

MHFA StANDAARD VOOR VRIJWILLIGERs

Tijdens de training MHFA standaard leer je mentale klachten herkennen bij de mensen om je heen. Je leert ook hoe je vervolgens met iemand in gesprek kunt en hem of haar verder kunt verwijzen naar hulp. En stel dat iemand in een crisis verkeert? Dan is er vaak geen tijd om uitgebreid af te tasten wat er precies aan de hand is. Als je een MHFA-training volgt, leer je ook hoe je dan handelt. Zo’n training volgen kan dus letterlijk van levensbelang zijn voor een ander. 

De nieuwe serie MHFA-trainingen is beschikbaar voor iedereen die in Utrecht vrijwilligerswerk doet. 

Data en locatie TRAININGEN SMHF

09, 16, 23, en 30 november 2022.
Alle bijeenkomsten zijn van 9.30 tot 12.30 en vinden plaats op de Rhonedreef 40 in Utrecht Overvecht.

INSCHRIJVEN

Inschrijven gaat via de MHFA-website. Heb je nog vragen? Neem contact op met Sunita Chote-Oedit (sunita@powerbypeers.nl) of 06 308 451 34.

YMHFA - MHFA VOOR WIE BETROKKEN IS BIJ SPORT

Voor YMHFA geldt eigenlijk hetzelfde als voor MHFA standaard hierboven, behalve dat deze training speciaal over jongeren gaat. Hoe herken je psychische klachten bij jongeren? Wat kun je doen? 

De trainingenserie waar we het hier over hebben, is nog verder specifiek gemaakt: hij gaat over iedereen die is betrokken bij sport in Utrecht. Geldt dat voor jou en wil je veel kunnen betekenen voor jongeren met mentale problemen? Meld je dan aan!

DATA EN LOCATIE YMHFA

09, 16, 23, 30 november 2022
Alle bijeenkomsten zijn van 16.00 tot 21.30 uur op de Rhonedreef 40 in Utrecht Overvecht.

INSCHRIJVEN

Inschrijven gaat via de MHFA-websiteHeb je nog vragen? Neem contact op met Sunita Chote-Oedit (sunita@powerbypeers.nl) of 06 308 451 34.

Deel dit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *