Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

NIEUWE LICHTING START BIJ KIDSCLUB ACADEMIE

Op 3 oktober start er weer een nieuwe lichting deelnemers aan de Kidsclub Academie. Aartie Hardoar en Tamara Amroussi, de dames die de academie runnen zijn weer uitgerust terug van vakantie en helemaal klaar voor de (nieuwe) start.

TIPS EN TOPS

In juni kregen de eerste dames die hadden deelgenomen aan de Kidsclub Academie hun certificaat. Dat was een feestje en de energie spatte er vanaf. Is die energie er nu zo aan de start van de tweede serie nog steeds?

Tamara: “Ja hoor! We hebben er ontzettend veel zin in. De eerste training is goed afgesloten en alle enthousiaste ouders hebben hun certificaat ontvangen. Zij hebben ons verschillende tips en tops gegeven. Die hebben we dankbaar gebruikt om de inhoud van de training aan te passen. Zo wilden ze graag dat wij meer voorbeelden gebruikten bij de tekst. Dus als je iets vertelt of uitlegt, dat je daar ook een concreet idee bij krijgt. Dat leert natuurlijk makkelijker en je ziet beter waarom je wat je ‘moet leren’ nodig hebt.”

Aartie: “We hebben op verzoek van de deelnemers ook per hoofdstuk een lijst gemaakt  met alle moeilijke woorden met de betekenis/uitleg erachter. Die kunnen ze natuurlijk best ergens opzoeken, maar zo hebben ze ze gelijk bij de hand en ook in de context van de training. Wij vonden het een heel goede tip, dus we zijn er gelijk mee aan de slag gegaan.”

Tamara: “Uit de tops bleek vooral dat de ouders blij waren met hoe wij de training gaven en hoe wij een veilige sfeer creëerden. We zijn trots dat dat zo duidelijk naar voren kwam, wat die veiligheid is heel belangrijk voor wat we doen. En dat hebben wij niet alleen gedaan, natuurlijk. Die veiligheid is er alleen als de deelnemers daar zelf ook aan bijdragen

De Kidsclub (Academie)

Als je een training volgt aan de Kidsclub Academie maak je kennis met pedagogisch werk, met de ontwikkeling van jonge kinderen en met het bieden van opvoedondersteuning aan ouders. Als je het traject succesvol afrondt, kun je als je wilt zelf een ochtend draaien bij de Kidsclub. 

Bij de Kidsclub kunnen ouders van dreumessen terecht die wat extra voorbereiding kunnen gebruiken op weg naar de voorschoolse opvang. 

MEEDOEN

Zou jij wel mee willen doen met een traject bij de Kidsclub Academie? Neem dan contact op met Aartie en Tamara. Je vindt alle gegevens op de website (zie groene knoppen). Ze zijn nu net weer gestart, maar wie weet is er plek in een volgende ronde.

Tamara en Aartie

DEEL DIT OP

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.