Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Ayurvedische massages en mindfulness van marlise

Marlise kwam in 2018 op het spoor terecht van Power by Peers. Ze volgde de Power Academy en is daarna actief gebleven in de SCRUM sessies. Ondanks de coronacrisis heeft ze haar omzet zien stijgen. “Ik verwacht in januari 2021 genoeg te verdienen om uit de bijstand te komen.”

Marlise’s specialiteiten zijn Ayurvedische massages, Reiki, mindfulness trainingen, en voorlopig is ze nog niet klaar met haar assortiment uitbreiden. Zelfs met de mogelijke vooruitzichten dat contactdienstverlening stil komt te liggen, zit Marlise te springen om aan de slag te gaan met haar nieuwe diensten.

Moeder en strijder

De Indiase helingswijzen hebben Marlise altijd al gefascineerd. Na een burn-out werd Marlise zwanger. Ongepland, maar niet ongewenst. En ook tijdens haar postnatale depressie hebben mindfulness en Ayurveda haar herstel ondersteund. Door al deze tegenslagen is ze alleen maar sterker geworden. Marlise combineert haar moederschap met haar praktijk aan huis.

De woonkamer slash praktijk waar Marlise werkt. De ruimte is licht en rustgevend.

“Het speelkeukentje van mijn dochter staat tijdens afspraken gewoon in de hoek. Ik kan mijn moederschap niet los zien van mijn praktijk.”

De toekomst

Wat ze het meest heeft geleerd van de Power Academie is het denken als een ondernemer. Begeleider Geert heeft haar daarin ondersteund en veel oog gehad voor wat zij nodig had en wanneer. Zo is ze op eventuele moeilijkere maatregelen rondom corona voorbereid en heeft ze nieuwe diensten ontwikkeld. Ze investeerde in twee nieuwe technieken waardoor ze ook zonder lichamelijk contact haar cliënten kan helpen.

De VedaPulse neemt onder andere de polshartslag, orgaanfuncties, chakra’s en je weefsels waar. Die gegevens worden geanalyseerd door een computer, waar Marlise een advies op maat voor je opstelt, bijvoorbeeld voor leefstijladvies of voedingsadvies. Hiermee kan ze ook een algemene health check doen, bijvoorbeeld om de longfunctie te meten. Voormalig coronapatiënten hebben hier veel baat bij.

Shirodhara is een techniek die de grenzen opzoekt van wat een massage precies is. Marlise beweegt een pot met warme olie die langzaam over je gezicht uitgiet. Dit brengt je hersengolven weer in lijn. Shirodhara is volledig contactloos en kan dus ook met een mondkapje voor gedaan worden.

Wil jij kennis maken met Marlise en haar expertise? Gebruik kortingscode “Power” bij je boeking om 5 euro korting te krijgen op een VedaPulse meting. Deze korting geldt voor afspraken die plaatsvinden in 2020. Voor een afspraak met Marlise kan je terecht op www.marmamama.com.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.