MAALTIJDSERVICE

*WMO Sociale prestatie

Tijdens de coronaperiode is een maaltijdservice in het leven geroepen. Waren er in die periode per week gemiddeld ca. 10 klanten, inmiddels zijn het er in topweken 45. Genoeg redenen om het project voort te zetten dus.

Sunita Chote-Oedit van Power by Peers

Sunita Chote-Oedit

Maaltijdservice

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

HIE WERKT DE MAALTIJDSERVICE?

Onze kok bereidt elke woensdag een gezonde en lekkere maaltijd. De inkoop wordt gedaan op basis van aanmeldingen, waardoor er geen voedsel wordt verspild. Onze kok heeft er jaren ervaring opzitten en heeft zich bij ons als vrijwilliger aangemeld. Hij weet dus wat hij doet in de keuken en draagt dat ook over aan zijn hulp(en). 

De maaltijden variëren elke week. De ene keer is er Hollandse pot, de andere keer Surinaamse roti, Indische nasi of nog weer iets anders. Mensen die willen mee-eten, kunnen zich aanmelden bij Sunita (zie de gegevens hiernaast). Zij sluit de aanmelders aan bij een app-groep.

Als de maaltijden klaar zijn, brengen twee vrijwilligers ze met hun auto rond. Zij doen dit vrijwillig en krijgen alleen een tegemoetkoming in de brandstofkosten.

MEE-ETEN?

Wil je meegenieten van dit lekkere eten? Meld je voor ’s woensdags 10 uur ’s ochtends aan via sunita@powerbypeers.nl of app naar 06-30845134. Je wordt dan toegevoegd aan een appgroep, waar je ook kunt terugvinden wat de pot schaft. Je betaalt je maaltijd aan de bezorger. Dat kan contant of met je U-pas.

Eet smakelijk!