Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

KINDEROPVANG BIJ POWER BY PEERS

DREMPELS VERLAGEN MET KINDEROPVANG


Heb je weleens gedacht: dat lijkt me heel erg leuk of interessant als je berichten las over de Kidsclub Academie, Eigen Pad of de Power AcademieWings of andere projecten? Maar dacht je ook: wat doe ik met mijn kind(eren)? Dat snappen wij. En daarom zijn we ook druk bezig om kinderopvang te regelen. 

Professionele opvang

Wij willen dat het hebben van kinderen geen belemmering is om mee te kunnen doen aan trajecten die zorgen voor empowerment en waarmee je een stap verder komt in je persoonlijke ontwikkeling. Of waarmee je aan het werk kunt. Of nog weer iets anders.
Kinderopvang is alleen niet eenvoudig geregeld als je misschien denkt. Als organisatie kunnen we niet gewoon even ‘het buurmeisje’ vragen om op de kinderen te passen. De opvang moet professioneel geregeld zijn en gegarandeerd veilig. Daar komt veel bij kijken. 

Voor een deel zijn we er al uit. Hieronder zie je voor onze langere of doorlopende projecten of en hoe er opvang is geregeld.

OPvang bij de Kidsclub Academie

Bij de Kidsclub Academie passen tijdens trainingen De Oppasmoeders op. De Oppasmoeders zijn ook een initiatief uit Overvecht. Zij zitten met de kinderen in een aparte ruimte náást de trainingsruimte.
“Dat is heel fijn, de moeders zijn snel bij hun kind als het nodig is, maar tóch even weg. Zo kunnen de moeders zich focussen op de training en kunnen de kids oefenen om los te komen van mama.”

OPVANG bij WINGS, BLIK & POT en GET WIJzs TOGETHER

Bij deze projecten van Cybille Latour kunnen deelneemsters gewoon hun kinderen meenemen als er geen andere opvang is. 

OPVANG BIJ EIGEN PAD EN DE POWER ACADEMIE

Voor onze trajecten Eigen Pad en de Power Academie zijn we ver in het regelen en meekijken wat voor jou en jouw situatie mogelijk is. Eigen Pad regelt het in huis voor de groep die nu start.  We zijn  gelukkig een stuk op weg geholpen door het Beukfonds, dat hiervoor een speciale donatie heeft gedaan. 

Voor de Power Academie hebben we ideeën, en ook daar is geld voor nodig. We blijven zoeken naar middelen om de kinderopvang zo te regelen dat het bij geen van onze projecten een drempel is. Daarvoor zijn we onder andere op zoek naar extra fondsen en/of donaties. Ben of ken jij een doel of organisatie die zou willen bijdragen? Neem dan contact op met Mieke van Dommelen. Je helpt er een heleboel mensen mee verder op hun pad!

Op de foto het kindje van een deelneemster aan Eigen Pad tijdens de diploma-uitreiking. Het kindje is steeds bij de bijeenkomsten geweest en verdiende dus eigenlijk een eigen diploma 😉

Deel dit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.