Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

IN AANLOOP NAAR HET GROTE UTRECHT STADSDINER

Op 17 oktober aanstaande, Wereldarmoededag, zitten op heel veel plekken in de stad mensen bij elkaar om te genieten van het Grote Utrecht Stadsdiner. Het diner is een initiatief van de Armoedecoalitie om aandacht te vragen voor armoede. Cybille Latour, een van onze ondernemers, schreef het recept voor de editie van dit jaar. Ze genereerde daarmee een hoop publiciteit, waardoor niet alleen haar kookkunsten in de spotlight staan, maar ook haar visie op allerlei onderwerpen, zoals eten, armoede, elkaar helpen, geld, haar werk, etc. Luister en lees vooral mee.

In de media
MEEDOEN

Je kunt je niet meer aanmelden als eetlocatie, maar kijk vooral of je nog ergens kunt aanschuiven. Of nodig gewoon thuis een paar mensen uit en kook de stoofpot voor ze. Het idee is immers vooral dat er maaltijden en verhalen worden gedeeld.

Wil je volgend jaar als locatie meedoen, meld je dan op tijd aan bij het Stadsdiner. Hou dus de socials van de Armoedecoalitie in de gaten, of meld je aan voor hun nieuwsbrief.

Blik & Pot

Cybille schreef het recept voor het Stadsdiner vanuit haar rol als initiatiefnemer van Blik & Pot. In dit project helpt zij als ondernemer vrouwen met een laag budget om toch een gezonde, voedzame en lekkere maaltijd op tafel te toveren. Ze vertelt hier ook over in onder andere de kookvlog. Meer informatie vind je onder de groene knop hieronder.
En nog mooier: Cybille vertelt over Blik & Pot in een vrolijk item bij EenVandaag op Radio 1! Je vindt de uitzending onder de groene knop. Cybilles item begint op 18:06.

DEEL DIT OP

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.