HINDOESTAANSE SENIORENGROEP

WMO SOCIALE PRESTATIE*

Op woensdagmiddagen komt in Kanaleneiland een groep Hindoestaanse senioren bij elkaar: de Sahayta Club. Deze groep is ooit begonnen door wijkbewoonster Sahayta, die eerst zelf meedeed aan allerlei activiteiten. Zij wilde in haar eigen wijk iets doen voor Hindoestaanse ouderen. Zo kunnen zij in contact komen en blijven met mensen uit hun eigen cultuur. Anderen zijn overigens ook zeer zeker welkom!

Groep voor Hindoestaanse ouderen bij Power by Peers

Mala Bhondoe

Hindoestaanse seniorengroep

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

KARAOKE!

Lekker meezingen en ook nog genieten van een smakelijk maaltijd? Het kan elke maandag in de Sahayta Club. Smeer je keel, trek iets moois aan en zing de sterren van de hemel. Het zijn jouw ‘minutes of fame’

wanneer?

De groep komt op de woensdagen van 13 tot 17 uur samen. Aanwezig zijn kan de hele middag, maar gewoon even binnenlopen voor een vraag en/of een kop koffie en wat lekkers kan ook. Het is fijn als u uw komst even meldt bij Sunita (zie informatie rechts), dan weten we hoeveel er ongeveer zijn.

Maandags om 19 uur is er karaoke met eten

WAAR?

Hart van Noord, Buurtcentrum Dock, Trumanlaan 60 (ingang aan de Verzetslaan)

* WMO sociale prestatie

Power by Peers biedt een aantal activiteiten aan vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Die activiteiten zijn te herkennen aan het sterretje achter hun naam. Iedereen kan eraan meedoen; je hebt geen verwijzing van een arts nodig.

Power by Peers werkt bij de WMO-activiteiten samen met professionele hulpverleners in Utrecht en omstreken om mensen te bereiken, binden, en verbinden. Dit doen we met de gemeente Utrecht … en met jou.