GOUDEN GANS

Matilda Onvlee maakte van sparen een kunst. Naast het opvoeden van zes kinderen heeft ze altijd wat opzij kunnen leggen. Die wijsheid geeft ze niet alleen door aan haar kinderen, maar ook aan anderen. Op een creatieve wijze leert ze ouders en verzorgers doelen behalen en hoe sparen leuk kan zijn. Deze kennis geven zij weer door aan hun kinderen.

Door te leren sparen krijgen kinderen door hoe leuk het is een doel te behalen. Ze voelen zich trots en leren in hun eigen kracht te staan. Daarnaast is het een leuke manier om meer tijd met ze door te brengen.

Matilda Onvlee

Gouden Gans

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Cursus voor ouders en/of verzorgers

De deelnemers van deze cursus zijn een dagdeel per week kwijt, gedurende tien weken. Tussendoor krijgen ze huiswerkopdrachten mee om samen met hun kinderen uit te voeren. Zo leer je niet alleen zelf sparen, maar draag je deze gewoontes ook over op je kinderen. Gezonde financiële gewoontes ontwikkelen gebeurt niet vanzelf, en juist de ouders en verzorgers hebben veel invloed op dit gebied.

De Gouden Gans cursus helpt op creatieve wijze om te gaan met dit lastige onderwerp. Geld kan een hoop schaamte en ongemak met zich meebrengen. De cursus richt zich daarom ook op het praten over geld. Met je partner, maar ook de kinderen. Matilda leert je een manier aan van sparen die helpt om het onderwerp bespreekbaar te maken en je gevoelens over geld positief te maken.