Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

GELUKSCAFÉ: OP 25 MEI OPEN VOOR IEDEREEN

UITNODIGING

GELUKKIG, IN UTRECHT

GeluksCafé opent haar deuren voor álle Utrechters! Heb jij altijd al je stadgenoten willen ontmoeten rond een belangrijk thema als geluk? Dat kan op 25 mei in een speciale editie van het GeluksCafé, tijdens de Europese Week van de Mentale Gezondheid.

We gaan ervaren én inzien dat werken aan je geluk loont, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. We starten om 17.30 uur bij NUtrecht met een hapje en een drankje. Om 20.30 uur ronden we samen af. 

In deze speciale editie van het GeluksCafé werkt GeluksBV samen met De WachtVerzachter, Allone en Power by Peers. Organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor mentaal gezonde jongeren in Utrecht. Het belooft een bijzondere avond te worden. 

Kom jij het mee-maken!? Deelname is helemaal gratis! Wel graag even aanmelden voor de “Maandbijeenkomst van 25 mei”. Dat kan via knop hieronder.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.