Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Coronaproof maaltijd ‘Blik en Pot´ krijgt steun tuindorpkerk

Ieder jaar kiest de protestantse Tuindorpkerk in Utrecht in de tijd voor Pasen een goed doel. Het ene jaar in de stad en het andere jaar gericht op ontwikkelingssamenwerking. Dit jaar is dat “Blik & Pot”, een initiatief in Overvecht van Cybille Latour, die maaltijden bezorgt en alleenstaande vrouwen gezond en lekker leert koken voor weinig geld.


Een van de acties van de kerk om geld op te halen is het organiseren van maaltijden: door corona nu een extra grote uitdaging. Mensen konden zich vantevoren opgeven en op dinsdag 9 maart werden de maaltijden bezorgd. Iedereen kon de volgende avond via Zoom van het lekkere eten genieten. Na de maaltijd vertelde Cybille over het project aan mee-eters. Hier sprak zij onder andere over het voorkomen van uitsluiting als je samen gaat koken. Iedereen heeft letterlijk en figuurlijk een eigen smaak en stijl die de moeite van het proberen waard is. Dit maakt Blik Pot een open en inclusief initiatief met een gedreven projectleider. Dit steuntje in de rug hebben zij verdiend.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.