Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

CERTIFICATENREGEN BIJ DE POWER ACADEMIE

Het was zweten op de dag van de certificaatuitreiking. Die was namelijk midden in juni en midden op de dag. Het paste mooi bij de aanloop naar de waardevolle papieren, want ook in het hele traject is wat afgezweet door de deelnemers bij de Power Academie, de ondernemersopleiding van Power by Peers. Gelukkig regende het frisse certificaten.

Bij de Power Academie kan een heel diverse groep mensen de kneepjes van het ondernemerschap leren. Hoe zet je bijvoorbeeld een boekhouding op? Hoe zet je jezelf in de markt? Welke vraag lost jouw product of dienst eigenlijk op? Wat heb je nodig om jouw ondernemersdroom waar te maken? Wie ben jij eigenlijk als mens en als ondernemer?
Het zijn allemaal thema’s waar deelnemers mee aan de slag gaan.

Greep uit de groep

De een is al een tijdje bezig, de ander moet nog helemaal beginnen. De een gaat parttime ondernemen, de ander weet het nog niet of kan kiezen voor volle bak ertegenaan. Kappers, visagisten, kunstenaars, communicatiespecialisten, vormgevers, muzikanten, IT’ers, webbouwers, yogadocenten, cateraars, natuurgeneeskundigen, masseurs, schrijvers, edelsmeden, evenementenbureaus, we hebben het allemaal in onze groepen gehad. En dit is nog maar een greep de groepen.  

"Ondernemers worden altijd uitgedaagd in hun flexibiliteit, creativiteit in transformeren én weten wanneer je anderen te hulp moet roepen om weer een stap vooruit te kunnen zetten. "

TROTS

De deelnemers die hun certificaten kregen, waren allemaal enthousiast en trots. Dat laatste is terecht, want het is een intensief traject, met groepsbijeenkomsten, individuele coaching, peer coaching en nadenk- en huiswerk. En met alleen bijeenkomsten ben je er natuurlijk niet. Je moet wat je leert ook in praktijk gaan brengen. Plannen maken. Je plannen voorleggen en laten beoordelen. Vallen en opstaan. En dat hebben ze allemaal gedaan, deze ‘afzwaaiers’. Zij zijn trots, en wij ook! Ze kregen dan ook allemaal het certificaat uitgereikt, inclusief persoonlijke toespraak van begeleider Beatrijs Wind. En daarna werd er lekker buiten op geklonken.

POWER CLUB

De contacten binnen de groepen zijn vaak warm en betrokken. Dat merken we ook aan hoeveel deelnemers en alumni meedoen of blijven plakken bij de Power Club. Daar kunnen ze cases inbrengen, hun kennis presenteren en hulp vragen aan hun ‘peers’. We hoeven de meesten dus nog niet te missen; we zien ze na de zomer weer bij de Club. 

VERDER LEZEN?

Onder de groene knoppen vind je verdere informatie. De Schijnwerpers zijn interviews met mensen die nauw betrokken zijn (geweest) bij Power by Peers. Achter de knop staan speciaal de interviews met (ex-)deelnemers van de Power Academie. De pagina met Schijnwerpers is nog in opbouw, maar de artikelen zijn gewoon te lezen.

 

De foto’s zijn gemaakt door deelnemers van de Power Academie.

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.