Met Eigen Wijsheid Samen Ondernemen

Burendag 2021

Wat gebeurde er toch allemaal op zaterdag 25 september in Overvecht? Die geur van verse bloemen, dat geluid van een rockende band en juichende kinderen, beelden van langzaam bewegende mensen… En dat angstige gegil, wat wás dat?

Het was Burendag! Power by Peers opende haar deuren op de Rhonedreef en Moezeldreef voor iedereen die maar wilde komen buurten. Op de Rhonedreef was de dag een samenwerking met Stichting Impulzz, van wie wij onze ruimte in hetzelfde gebouw huren. Er was een heel programma samengesteld, compleet met workshops, muziek, drankjes en hapjes.

De een kwam enthousiast kijken wat er aan de hand was, de ander zette schoorvoetend een stap over de drempel. Er waren nieuwe kennismakingen, anderen kenden elkaar al en gingen samen op in het programma. Hoe dan ook was het overal in en om het gebouw een gezellige bedoening. Een heel stel vrouwen en een paar mannen werkten in opperste concentratie aan hun stuk bij de cursus bloemschikken, terwijl anderen die concentratie hard nodig hadden bij het tai chi’en. Onderwijl rockten The Four Wheelers de pannen van het dak. Het was hun eerste optreden, met aan het eind een toegift met een stoere rappende dame. Het was echt een feestje.

De buren weten eindelijk wat er nou in die gebouwen gebeurt. Althans op Burendag. En door de gesprekken die ze hadden, weten ze nu ook waarvoor ze op gewone werkdagen terecht kunnen op deze hot spots in de wijk. En dat is meer dan ze dachten. Ook nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over ons.

Oh en dat angstige gegil? Dat bleek gelukkig niets schokkends. Het kwam van de waaghalzen die met een VR-bril op over een megahoge smalle plank tussen wolkenkrabbers in New York durfden te lopen. Je weet dat het niet echt is, en toch … aaaaaaarrrhhhhh! Ik val!

Maar dat gebeurt helemaal niet. Virtueel niet en in het echte leven niet. Als je tenminste een vangnet hebt. Dat vangnet knoop jij samen met ons. Jij als buurtbewoner of als (aanstormend) ondernemer. Heb jij vragen? Of kun jij juist anderen helpen: kom in je kracht, kom bij Power by Peers!

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze gezellige Burendag: heel erg bedankt!

DEEL DIT OP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag ->
Kunnen we je helpen?
Je zoekt contact met Power by Peers. We reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Let op: Als je de chat start, weten we wat jouw telefoonnummer is. Wij zullen je echter nooit ongevraagd berichten sturen en je nummer nergens opslaan zonder jouw toestemming.