ACTIVITEITEN DECEMBER

WAT IS ER WAAR TE DOEN?

In deze periode komen de feestdagen weer in zicht. Bij veel onze projecten wordt daar extra aandacht aan besteed. Hier vind je wat je waar en wanneer kunt doen. 

 
1 december 14.00 – 16.00 uur: Sinterklaasbingo

Op 1 december vieren we Sinterklaas met een vrolijke bingo, speciaal voor wijkbewoners. Er zijn lekkere warme drankjes, we hebben strooigoed, een paar kleine prijsjes en vooral gezelligheid in huis op de Rhonedreef. 

5 december 14.00 – 20.00 uur: Sinterklaas bij het Vriendennetwerk

Sint komt ook langs bij het Vriendennetwerk. Zo leren mensen met een migratieachtegrond op een positieve manier weer iets over een deel van de Nederlandse cultuur. 

17 december 18.00 – 23.00 uur: Jaarafsluiting Sahayta Club en Karaoke-groep

Mala Bhondoe viert met haar mensen het einde van het jaar met een bruisend feestje. Hapjes, drankjes, de karaoke-installatie, alles staat klaar. En de dansvloer is voor jou!

19 december 18.00 – 23.00 uur: Kerstviering vriendennetwerk

Sohaila Torabi viert kerst met vrouwen met een migratieachtergrond. Zij maakt er een extra gelegenheid van om mensen te verbinden. Zo zal ze aandacht besteden aan waarom in Nederland veel mensen Kerstmis vieren en wat het verschil is met bijvoorbeeld de Arabische cultuur. Het feest gaat dus over landen en culturen heen.

Deel dit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *