ParticipatiePower

Cybille en Mieke in debat met gemeente Utrecht

Hoe staat het met jouw ParticipatiePower?

“Werkgevers zorgen voor 21.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking.” “Jonge arbeidsgehandicapten vaak niet actief op arbeidsmarkt.”

Zomaar twee krantenkoppen van de afgelopen week. Iedere week lezen we er wel wat over. De missie van Power by Peers staat onveranderd. We gaan ervoor om vanuit ondernemerschap ons eigen werk te creëren. Hiermee kijken we niet slechts naar werkgevers om het arbeidsmarktvraagstuk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te lossen. We nemen het heft in eigen handen. En dat lukt, stap voor stap. Het vraagt iedere keer weer dezelfde boodschap uitstralen en creatief kansen creëren om die vervolgens te pakken.

Terugkomend op de krantenkoppen. Hoe bijzonder is het om te lezen dat het bedrijfsleven qua resultaat ver voorop loopt bij het creëren van betaalde banen in verhouding tot de overheid? Er is dus nog werk aan de winkel. Als Power by Peers zien we dit als een kans! Wij bieden een pool van ondernemende ervaringsdeskundigen voor het oplossen van sociale vraagstukken. Daarom hier drie goede redenen aan overheden om met Power by Peers in gesprek te gaan en te gaan samenwerken met een ondernemer die vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt met eigen wijsheid zijn/haar werk creëert. Hierdoor draag jij als organisatie bij aan het realiseren van de doelstelling van de participatiewet.

Drie goede redenen om samen te werken met Power by Peers:

We ontzorgen jou en jouw organisatie
Ga je met Power by Peers in zee dan neem je niemand in dienst. Onze ondernemers werken als zelfstandige en zijn lid van een coöperatieve vereniging waarmee de opdracht wordt aangegaan. Hiermee houd je als bedrijf je flexibiliteit in de organisatie.

We bieden friskijkers 

Al onze ondernemers hebben een rijke ervaring op diverse sociale vraagstukken. Hierdoor krijgt je als opdrachtgever een verfrissende zienswijze op het klant/cliëntperspectief. Dit betekent andere oplossingen en een prikkel voor de transformatieontwikkeling.

We bieden ParticipatiePower

Ga je met Power by Peers in zee dan garanderen wij jouw kwaliteit en actie. Onze ondernemers zijn gedreven doeners, gaan direct aan de slag. Ze ontvangen vanuit de coöperatieve vereniging maatwerkcoaching door ervaren ondernemers die al jaren in de het sociale domein als senior werkzaam zijn. Zo nodig zijn zij on-the-spot aanwezig.

Kortom, ben jij een organisatie in het sociale domein? Zoek je ook een friskijkende blik met cliëntervaring? Zoek je transformatie inspiratie? Hoe staat het met het realiseren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in jouw organisatie? Kun je ook een dosis ParticipatiePower gebruiken? Graag nodigen wij jou uit tot contact met jou om samen in gesprek te gaan over of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wanneer horen we wat van jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *