Powerteam

WMO sociale prestatie*

 

Het Powerteam bestaat uit mensen uit de wijk Overvecht, die elkaar waar nodig ondersteunen. Het Powerteam werk aan verschillende projecten.

 

  • De Maaltijdservice

   Tijdens de coronaperiode is een maaltijdservice in het leven geroepen. Waren er in die periode per week gemiddeld ca. 10 klanten, inmiddels zijn het er in topweken 45. Genoeg redenen om het project voort te zetten dus.

   Maaltijd van de Maaltijdservice van Power by Peers

   Onze kok Patrick bereidt elke woensdag een gezonde en lekkere maaltijd. De inkoop wordt gedaan op basis van aanmeldingen, waardoor er geen voedsel wordt verspild. Patrick heeft jaren als kok gewerkt en heeft zich bij ons als vrijwilliger aangemeld. Hij weet dus wat hij doet in de keuken en draagt dat ook over aan zijn hulp(en). 

   De maaltijden variëren elke week. De ene keer is er Hollandse pot, de andere keer Surinaamse roti, Indische nasi of nog weer iets anders. Mensen die willen mee-eten, kunnen zich aanmelden bij Sunita (zie de gegevens hiernaast). Zij sluit de aanmelders aan bij een app-groep 
   Als de maaltijden klaar zijn, brengen twee vrijwilligers ze met hun auto rond. Zij doen dit vrijwillig en krijgen alleen een tegemoetkoming in de brandstofkosten.

   Meedoen?
   Wil je meegenieten van dit lekkere eten? Meld je voor ’s woensdags 10 uur ’s ochtends aan via sunita@powerbypeers.nl of app naar 06-30845134. Je De wordt dan toegevoegd aan een appgroep, waar je ook kunt terugvinden wat de pot schaft. Je betaalt je maaltijd aan de bezorger. Dat kan contant of met je U-pas.
   Eet smakelijk!

  •  Hindoestaanse Ouderengroep
   Op woensdagmiddagen komt in Overvecht een groep Hindoestaanse ouderen bij elkaar: de Sahayta Club. Deze groep is ooit begonnen door wijkbewoonster Sahayta, die eerst zelf meedeed aan allerlei activiteiten. Zij wilde in haar eigen wijk iets doen voor Hindoestaanse ouderen. Zo kunnen zij in contact komen en blijven met mensen uit hun eigen cultuur. Anderen zijn overigens ook zeer zeker welkom!

   Groep voor Hindoestaanse ouderen bij Power by Peers

   Karaoke!
   Lekker meezingen en ook nog genieten van een smakelijk maaltijd? Het kan vanaf 25 oktober elke maandag in de Sahayta Club. Smeer je keel, trek iets moois aan en zing de sterren van de hemel. Het zijn jouw ‘minutes of fame’!

   Wat en wanneer?
   De groep komt op de woensdagen van 13 tot 17 uur samen. Aanwezig zijn kan de hele middag, maar gewoon even binnenlopen voor een vraag en/of een kop koffie en wat lekkers kan ook. Het is fijn als u uw komst even meldt bij Sunita (zie informatie rechts), dan weten we hoeveel er ongeveer zijn.

   Vanaf 25 oktober is er maandags om 19 uur karaoke met eten.

   Waar?
   Hart van Noord, Buurtcentrum Dock
   Trumanlaan 60 (de ingang is aan de Verzetslaan)

Welke activiteit wanneer wordt georganiseerd kan je vinden in de agenda.”

 

Sunita Chote-Oedit van Power by Peers

Sunita Chote-Oedit

Powerteam

van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Contact

Voor meer contact over het Powerteam kan je contact opnemen met Sunita per telefoon of e-mail.

* WMO sociale prestatie

Power by Peers heeft een aantal projecten ontwikkeld die gericht zijn op dienstverlening in de sociale prestatie. Met ervaringsdeskundigheid als uitgangspunt werken we samen met bestaande professionele hulpverleners in Utrecht en omstreken om mensen te bereiken, binden, en verbinden. Dit doen we met de gemeente Utrecht, en met jou.

Deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin