Patrick Landzaat
Patrick Landzaat

Ik ben Patrick Landzaat en ben in Utrecht op 30 april 1978 geboren. Sinds ruim 10 jaar woon ik weer in Utrecht met veel plezier met al mijn dierenkindjes. Hiervoor heb ik in Zaltbommel gewoond waar ik samenwoonde. Toen mijn relatie eindigde ben ik met slechts een tasje met kleding naar Utrecht gegaan om met behulp van familie en vrienden een nieuw leven op te bouwen. Dit is mij goed gelukt en geniet elke dag in mijn huis met mijn dieren kindjes en de mensen om mij heen. Ik geniet van alles wat ik heb en kijk niet wat ik niet heb.

Nadat ik drie jaar bij Texaco heb gewerkt als servicemedewerker, merkte dat ik daar niet meer op mijn plek was. Dus besloot ik om het roer om te gooien. Ik ging aan de slag bij Doen en Laten als Ervaringscoach. Bij Doen en Laten kwam ik er achter dat ik de juiste weg ben ingeslagen als Ervaringscoach en al mijn passie en gevoel kan leggen in het ondersteunen/coachen van kwetsbare mensen hier in Utrecht.

Omdat ik het erg leuk vind om nieuwe projecten te ontwikkelen en vind dat er in onze samenleving veel dingen anders kunnen, ben ik bij Power by Peers terecht gekomen. Hier kan ik  als sociaal ondernemer mijn droom realiseren, ideeën en nieuwe projecten creëren en een mooie bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Vanaf mijn eerste geboorte dag tot aan mijn 37 jaar heb ik te maken gehad met de hulpverlening. Bij vele ervaringen met deze hulpverlening dacht en denk ik vaak dat kan toch anders! Zo heb ik geleerd dat je de regie beter zelf kan houden van je leven en jezelf en andere niet in hokjes moet plaatsen.
 Onder het mom van “het kan anders” en “verbeter de wereld begin bij jezelf”, hoop ik mijn ideeën te kunnen delen en bij te kunnen dragen in een andere kijk van hulpverlening. En zo te laten zien dat alles mogelijk is als jezelf maar wilt.

Waar ik in geloof is dat liefde, geloof en respect de sleutelwoorden zijn voor een goed leven voor iedereen in deze samenleving!

Liefde geven is liefde krijgen, geloof in jezelf en waar je voor sta hoe moeilijk dat soms ook is. Respecteer iedereen. Van binnen zijn we allemaal hetzelfde en iedereen heeft zijn dingen en een verhaal…

Mijn droom is om mijn onderneming en projecten verder te kunnen ontwikkelen.
Met mijn verhaal andere mensen kunnen inspireren om van elk negatieve ervaring iets positiefs te maken en zo iets goeds te brengen in onze samenleving.
 Verder droom ik om over een paar jaar een mooi boerderijtje te hebben met al mijn dierenkindjes en vanuit daar nog meer goede dingen te kunnen doen in onze samenleving en te laten zien dat alles kan als je zelf maar wilt.

 

https://nl.linkedin.com/in/patrick-landzaat-1ba62351/en

Patrick@powerbypeers.nl