2017-11-24_L1300267_00045Mijn naam is Matilda Onvlee, opgeleid als sociaal pedagogische werker, gastouder en moeder van zes kinderen waar ik enorm trots op ben. Mijn partner regelde de financiën, het werd crisis en mijn dansschool ging failliet. Zeven jaar geleden kwam ik alleen te staan met vijf kinderen, en een torenhoge schuld.

Ik ben door schade en schande wijs geworden. En ondanks – of misschien wel dankzij – we in de schuldsanering terecht kwamen, ben ik mij gaan verdiepen in het fenomeen geld en heb ik een spaarsysteem ontwikkeld voor ouders en kinderen, genaamd de Gouden Gans. Ik wil graag trainingen geven vanuit mijn eigen ervaringsdeskundigheid ter preventie van armoede. Kinderen en ouders gaan stimuleren om op een andere manier naar hun financiële welzijn te kijken en daar mee het taboe geld doorbreken. De focus ligt vooral op duurzaamheid. De stijgende armoede in een gezin is eveneens een belangrijke voorspeller waarmee kinderen te maken krijgen.

Mijn missie : “Bijdragen aan een schuldvrije toekomst voor iedereen.” Afgelopen jaar heb ik “De Gouden Gans verder ontwikkeld naar een training. Deze training wil ik in de komende periode verbeteren en op de markt brengen samen met Power by Peers.

Ik wil kinderen lekker laten dromen van villa’s met zwembaden en stallen vol paarden. Al sparen ze met stuivers, maar ze sparen wél. En het werkt.’

Door mijn opleidingen sociaal pedagogisch werker/gastouder en in opleiding als kindercoach bied ik eveneens trainingen en advies met inzet van eigen ervaringsdeskundigheid als moeder van een groot gezin. Hierdoor kan ik vanuit een gelijkwaardige manier oplossingen bieden aan gezinnen.

Ik vind het belangrijk financieel onafhankelijk te zijn en daar werk ik heel hard voor , ik heb trainingen gevolgd bij Power by Peers en daardoor ben ik nu op weg naar een eigen onderneming “Power by Kids”.

“Als je weet waar je naartoe wilt, dan zal je dat bereiken. Stilstaan brengt je nergens en achterom kijken heeft geen enkele zin.’

 

Matilda Onvlee

06 39 79 41 71 / Matilda@powerbypeers.nl