2017-11-24_Aartie HardoarMijn naam is Aartie Hardoar. Samen met Tamara Amroussi heb ik in 2014 De Kidsclub in Utrecht Overvecht opgericht. Dit allemaal op eigen kracht, in eigen tijd, met eigen ervaring. En met hulp en ondersteuning van het Initiatievenfonds Utrecht en Wijk & CO.

In 2016 werd het Stichting De Kidsclub.  De club biedt een plek aan ouders en hun peuters waar zij samen kunnen komen, andere ouders en peuters ontmoeten en de ontwikkeling van hun peuters stimuleren op een speelse, schoolse en actieve manier.  Dit idee ontstond toen wij aan een moeder-kind training meededen en merkten dat er behoefte was aan een plek waar ouders met hun peuters terecht konden.

Omdat ik graag financieel onafhankelijk en zelfstandig ondernemer wil zijn en De Kidsclub wil uitbreiden, heb ik trainingen gevolgd bij Power by Peers en SE-lab om mij te oriënteren in het ondernemerschap.

Door Power by Peers word ik in 2018 ondersteund in samenwerking met Spelenderwijs en Wijkbureau Overvecht om aan een studie te beginnen. Dit zodat ik op een professionele manier ouders en hun peuters kan begeleiden. Ook zal Power by Peers mij begeleiden om sociaal ondernemer te worden.

Wilt u meer weten over Stichting de Kidsclub kijk dan op onze Website www.dekidsclub.nl

Of neem contact met mij op: Aartie Hardoar

Aartie@powerbypeers.nl / 06 26 55 13 39