ONZE OPDRACHTGEVERS

Logo_gemeente_Utrecht

Sinds 1 januari 2016 is Power by Peers uitvoerder van dienstverlening voor de WMO in gemeente Utrecht. In het bijzonder dragen we bij aan de uitvoering van het programma Sociale Prestatie. Een aantal peer ondernemers van Power by Peers werken samen met kwetsbare burgers in de wijk en ondersteunen hen om mee te doen in de samenleving.

 

Voor Wijkbureau Overvecht van Gemeente Utrecht voert Power by Peers trajecten uit gericht op het opzetten van je onderneming. Dit doen we met de Power Academie. Daarnaast investeert Wijkbureau Overvecht vanuit het programma De Versnelling in het Ondernemershuis van Power by Peers.

 

Gemeente Houten is opdrachtgever voor het project Ervaringscoaches. Cybille Latour is ervaringsdeskundig projectleider.

 

Youké

Voor Youké zijn we onderaannemer in het verrichten van gezinsondersteuning op basis van ervaringsdeskundigheid. Samen met hen ontwikkelen we een nieuwe dienst die er voor zorgt dat er minder uithuisplaatsingen van kinderen nodig zijn. Cybille Latour is de ondernemer die dit namens Power by Peers mee ontwikkelt.

 

Plan Einstein – Kirkman Company

Voor Plan Einstein in Overvecht mocht Sunita Choté, via Kirkman Company, het proces ondersteunen om de verbinding tussen de opvang voor vluchtelingen en de wijk te realiseren. Dit leverde een mooie eindpresentatie op waarbij wijkbewoners en nieuwkomers samen hun project presenteerden.

 

ONZE INVESTEERDERS

Om Power by peers mogelijk te maken hebben we een aantal partijen aan ons weten te binden die geloven in onze ambitie. Samen ondernemen we met onze eigen wijsheid en maken we het ondernemen en verdienen naar vermogen mogelijk! Met alle investeerders hebben we maatwerkafspraken op het te leveren sociale rendement. De investeerders zijn:

 

image001Power by Peers is sinds april 2015 toegetreden tot het meerjarig social investmentprogramma van het KANSFonds. Zij hebben drie jaar lang de ontwikkeling van de sociale onderneming Power by Peers ondersteund.

 

Logo_gemeente_Utrecht

 

Gemeente Utrecht heeft een startsubside voor het jaar 2015 beschikbaar gesteld in het kader van de transformatie van de verschillende wetgevingen in het sociale domein.

 

AvD logoSinds de zomer van 2016 is de Adam van Doorninckstichting een partner van ons in de vormgeving van het trainings- en ontwikkelprogramma voor de peer ondernemers. Voor de periode van drie jaar geven we dit programma samen vorm onder de naam Poweracademie. Iedere peer ondernemer neemt hier aan deel met als inzet zijn/haar ondernemers en persoonlijke competenties te vergroten.