Ondernemershuis

Power by Peers

Het Ondernemershuis is een ontmoetingsplek waar ondernemers bijeenkomen. Op onze locatie in Overvecht, in gebouw De Dreef, werken we zelfstandig en met elkaar aan onze eigen diensten, waar we van elkaars kennis en expertise gebruik maken.

 

Mieke van Dommelen

Power by Peers

Flexplekken

Ondernemers die zijn aangesloten bij het Power by Peers Ondernemershuis kunnen gebruik maken van de beschikbare flexplekken op onze locatie in Utrecht Overvecht. Hier komen ondernemers samen om in stilte te werken of te overleggen en in verbinding samen verder te komen.

Ondernemerslunch

Elke vrijdag vindt er om 12 uur een lunch plaats voor alle ondernemers namens de Adam van Doornik stichting, bij het gebouw De Dreef in Utrecht. Daar komen we samen om te netwerken, nieuwe ideeën te ontwikkelen, en elkaar beter te leren kennen. Wil je een keer mee lunchen? Geef je dan op door te mailen naar saskia@powerbypeers.nl.

Meer weten?

Het Ondernemershuis biedt veel mogelijkheden voor ondernemers. Om een samenwerking aan te gaan, mee te doen, of meer informatie in te winnen kan je bellen met Mieke van Dommelen op 06-22389750. Een email sturen kan ook.

De Dreef

Deel dit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin